Fotosúťaž o fotku mesiaca október

V mesiaci október sme si pre Vás opäť pripravili fotosúťaž o WildLifeBlog.eu fotku mesiaca október. Fotky posielajte na dole uvedenú adresu do 31.10.2020 . Kvôli veľkému záujmu je rozdelená súťaž na kategórie.

Kategórie:

  • wildlife – vtáky
  • wildlife – cicavce

Každý účastník može poslať maximálne 3 fotografie do každej katogórie. Fotky môžu posielať do súťaže všetci, t.j. aj neregistrovaní fotografi na našej stránke ..

Po uzávierke náš tím vyberie TOP 10 fotiek ktoré budú zverejnené v blogu . Všetky TOP 10 fotky budú vložené do fotogalérie TOP10 a propagované na sociálnych sieťach – Facebook a Instagram kde budete uvedený ako autor .

Ak máte konto na instagrame tak do e-mailu zadajte aj Váš účet aby sme Vás tam mohli poprípade označiť . Posielajte vo formáte napr. @wildlifeblog.eu

Ak máte svoje webové stránky tak isto to napíšte do e-mailu. Potom bude pod fotkou uvedený aj autor aj odkaz na jeho internetové stránky 🙂

Odosielajte fotografie vo formáte JPG bez vodoznakov. Min veľkosť je 3000px na dlhšiej strane .

Do fotosúťaže budú zahrnuté aj všetky fotky ktoré sú publikované v článkoch , blogoch . Takže ak publikujete nejaké fotky v blogu neposielajte tieto fotografie ešte raz e-mailom . Tým pádom tí čo publikujú blogy majú takú výhodu v počte zaradených fotografii do fotosúťaže . Tešíme sa na Vaše fotky ….

Po prijatí e-mailu s fotkami Vám pošleme potvrdzujúci e-mail späť do max 3 dní. Máme pár takých prípadov že sa niekde e-mail stratil a fotky tým pádom nemohli byť zaradené do súťaže .. Preto zavádzame toto opatrenie t.j. od mája ….

Tým WildLifeBlog.eu



Archív:

Celkovo 788 zobrazení, z toho dnes 2 !

Zdieľať na

Vložiť komentár