Ok ďakujem ... A dá sa to reklamovať ..
@milann Ja by som skúsil dať vyrobné nastavenie po vybratí microsim karty aby sa Vám nevymazal program a potom poslať príkaz sms na *500* čo to urobí a potom ešte *531* či bude aj potom posielať fotky a ak nie tak poslať sms*530* a ak to bude posielať stále tak to ihneď reklamoval pokiaľ je to v záručnej dobe!
Ok ďakujem .... Určite vám dám spätnú väzbu.
@milann Nemate pripojenu externu bateriu ?
www.LubomirNovak.com | Nikon Z6 , Nikon Z50, Nikon AF-S 400mm F/2.8E FL , Sigma 70-200mm F/2.8 Sport | Nikon AF-S 300mm F/4E PF | Cesta hrdinov SNP
Pozdravujem vás nemám pripojenú externú batériu.
Pozdravujem vás nemám pripojenú externú batériu.
@milann tak potom uz asi len na reklamacku poslat ...
www.LubomirNovak.com | Nikon Z6 , Nikon Z50, Nikon AF-S 400mm F/2.8E FL , Sigma 70-200mm F/2.8 Sport | Nikon AF-S 300mm F/4E PF | Cesta hrdinov SNP
Asi áno už som skúsil všetko
Zdravim
fotopasca prestala posielať fotky cez MMS , na zaslanie kódov nereaguje no keď v test móde stlčím shutter odfotí aj odošle fotky .
Čo môže byt chyba ?
@tomtom Zdravím Vás. Fotopasca reaguje na pohyb ?Ukladá na sim kartu, len neodošle foto?
Ešte skúsiť zapnúť fotopascu naostro na druhý krát a potom stlačiť tlačidlo na vyskočenie boxu s batériami ak máte napojený na akumulátor tak odpojiť-pól na akumulátore. Potom nechať minútu dve odpojené.Vrátiť vypínač na 0 vložiť batérie alebo pripojiť akumulátor a znovu skúsiť test a na ostro zapnúť a vyskúšať ak nie tak továrenské nastavenie ale vybrať sim pamäťovú kartu.Ak nič nepomôže tak jedine pán Kadlec Veterná Poruba.