@makarask už sme zakúpili u pána s Veternej Poruby.p. K Ďakujem
Pozdravujem. Môžete mi a určite nie len mne prosím nejako v skratke vysvetliť ako funguje cloudová fotopasca Suntek, napríklad HC940PRO-Li.. Je mi jasné že fotopasca musí mať dátovú SIMku , ale čo ďalej ? Cloud Suntek je zdarma alebo platený alebo len zdarma na určitú dobu ? Cloud je nejako obmedzený množstvom prenesených dát za určitú dobu alebo úložným priestorom ? A k samotnej fotopasci, viem v nej nastaviť čo má posielať do cloudu fotky alebo videá a viem nastaviť napríklad aby len posielala do cloudu malé náhľadové fotky o veľkosti 200-300kb aby som vedel šetriť dáta na simke.. Dokáže takáto fotopasca pracovať aj v 2G sieti ? Vopred vďaka za akékoľvek info, Laco.
@lacoryb Zdravím..Ja mám 900 a 910 pro to by malo byť rovnaké aj na 940 pro.Aplikacia Suntek CAM je zatiaľ zdarma už mám skoro dva roky. V cloude mám množstvo videí a fotografií. Ktoré potrebujem si stiahnem do albumu v aplikácii a Ktoré nie sú potrebné vymažem alebo nechám v cloude mám ich nespočetné veľa. Všetko sa dá nastaviť v aplikácii .videá alebo fotky ,ovládanie senzoru pohybu a výhodou je live náhľad a keď je niečo zaujímavé ťuknete na video alebo foto a už sa vám to stiahne do aplikácii. A dáta potrebujete podľa toho či budete používať často live a videá. Fotopasce pro pracujú len 4G sietí.Ak som niečo zle napísal nech ma iný opravia. Fotopasce Pro sú výborné len nie od každého predajcu ja som sa popalil už raz a od vtedy kupujem len od pána Kadleca u neho je dobrý servis zatiaľ som ho potreboval len raz aj keď niečo neviete rád poradí hociktorú hodinu.Nech sa darí
@lacoryb tak ako píše p. Bučko ( @niglabi ) je potrebny 4G signal .. jedna fotopasca spotrebuje aj 5Gb dát ked je tam pohyb a človek si sem tam pozrie nejaky LIVE nahlad alebo postahuje nejake videa .. Ale inak je to super vec ze sa da vsetko nastavovat priamo z aplikacie ...
www.LubomirNovak.com | Nikon Z6 , Nikon Z50, Nikon AF-S 400mm F/2.8E FL , Sigma 70-200mm F/2.8 Sport | Cesta hrdinov SNP
Áno je to všetko fajn a hrozne super LIVE video či nastavovanie.. len to má v súčasnej dobe hrozné obmedzenie ak pracuje len v 4G sieti. Veľká škoda že tam nieje aj 2G, 3G modul aby fotopasca v prípade nedostupnosti 4G sieti vedela poslať aspoň niečo nejakú malú fotku. Pokrytie 4G v lesoch je dosť obmedzené a pre mňa v dnešnej dobe nezaujímavé.. fakt škoda !
@lacoryb noo je to tak , ale to je naprieč všetkými značkami tak ... Tam kde je slabý signál treba osadiť lacnejšie fotopasce 2G a uspokojiť sa s MMS alebo emailom... Ale dnes je celkom dobré pokrytie signálom okrem nejakých dolín...
www.LubomirNovak.com | Nikon Z6 , Nikon Z50, Nikon AF-S 400mm F/2.8E FL , Sigma 70-200mm F/2.8 Sport | Cesta hrdinov SNP
@makarask áno to určite to je jasné, len píšem že je to škoda že tam nedali podporu aj 2G a 3G modulu, za to by som si už priplatil pár EUR.. Sám mám niekoľko 900m a 900LTE a myslím že 940ka je o dosť lepšia kvalitou obrazu hlavne kvôli väčšiemu snímaču +väčšiemu počtu LED. No žiaľ moje miesta sú kde je dosť biedne pokrytie GSM signálom, ale ktovie časom ako bude zanikať 3G a 2G bude o to lepšie pokrytie 4G teda aspoň dúfam..