Oznam – Vysokohorská fotografia

Pre všetkých srdciarov vysokohorskej fotografie sme s Ľubom pripravili na stránkach www.WildLifeBlog.eu kategóriu vysokohorská fotografia. V tejto kategórii nájdete všetky fotoreporty a blogy z vysokohorského prostredia. Týmto Vás všetkých nadšencov tohto tipu fotografie pozývam aby ste sa podelili o svoje príbehy, pozorovania a fotografie. Som si vedomí toho, že je nás veľmi málo. No o to viac by sme sa mali podieľať na prezentácii tak čarovného prostredia. Veľmi veľa ľudí sa z rôznych dôvodov do takých nadmorských výšok nedostane. Či už sú to zdravotné alebo iné dôvody. To najmenej čo môžeme pre týchto ľudí urobiť je, že im to ukážeme v podobe našich fotografií. Nie je to tak dávno, čo naše povestné fotografie ,,BLŠKY,, (hehe) označili admini jednej nemenovanej skupiny za NEPODARKY. Srdečne ich týmto pozdravujem a odkazujem, že vysokohorskú fotografiu nebude nikto znevažovať!!! Na to si dám ja osobne veľký pozor. Snaha ľudí ktorí si dajú námahu urobiť fotografiu v tak náročnom teréne, má byť ocenená. Nie znevažovaná!!!

Celkovo 1,207 zobrazení, z toho dnes 2 !

Zdieľať na

4 komentáre k “Oznam – Vysokohorská fotografia”

  1. Lukas, nepolarizuj zbytocne ;), slepemu neukazes a ked uz chces menovat tak menuj, nebud ako oni ;), ja som tu len par dni v tom vasom WILD svete ale velmi vela som sa nasmial aj naplkal, napr. aj na tebe ked som videl na nejakom starom ceskom fore nieco WILD malo samozrejme v nazve 😉 a pisal si ze “ked mam dobre exponovany sneh, vtak je tmavy, ked je vtak dobre exponovany tak sneh je prilis biely a prepaleny”, nasiel som to uplne nahodou moze to byt tak 10r stare ked som hladal nieco o maskovani… naozaj som sa velmi smial aj ked trosku cez slzy, ale vidis … vidis ze si uvidel a ze si sa naucil … tak nech si len hovoria, kto vidi, kto vie … ved nech si to skusia, alebo mozno radsej nie.

    • Matúš presne vtedy som začal fotiť. A doteraz sa považujem viac za nadšenca prírody ako fotoaparátu..Ale rád sa priučím stále niečo nové..Možno ma niekedy aj ty niečo priučíš tvojimi machuľami:)

Vložiť komentár