WildLifeBlog.eu
2 mesiace pred 2 komentáre

Po stopách losa IV. | Video s WildLife tématikou z cesty a hľadania losov v Poľsku po národnom parku – Bierzanski Park Narodowy .. Nakoniec sme mali šťastie a podarilo sa nám niečo nafotiť aj nafilmovať ale to všetko uvidíte vo videu … Prvý deň: Druhý deň: Tretí deň: Staršie časti: Celkovo 1,014 zobrazení, z toho dnes 6 !

3 mesiace pred žiadne komentáre

Video zo zákulisia ako vznikajú videá z fotopascí ktoré vidíte na našich stránkach … Celkovo 697 zobrazení, z toho dnes 2 !

4 mesiace pred žiadne komentáre

Rozhovor s fotografom Martinom počas srnčiej ruje .. Vo videu môžete vidieť vábenie srncov počas ruje.Skúsenosti a poznatky z fotolovu.Maskovanie v prírode.Maskovanie pri fotení. Celkovo 1,418 zobrazení, z toho dnes 2 !

12 mesiacov pred 2 komentáre

V tomto videu Vám ukážeme ako nastaviť fotopascu Suntek na odosielanie MMS alebo odosielanie e-mailu cez SMTP … Celý blog zo všetkými nastaveniami nájdete na odkaze: Celkovo 8,014 zobrazení, z toho dnes 9 !

1 rok pred 3 komentáre

S radosťou oznamujeme víťazov fotosúťaže o WildLifeBlog fotku roka 2022 . Témou súťaže boli fotografie divokých zvierat v ich prirodzenom prostredí. Nakoniec sme to nechali na divákoch a oni určili aj celkové poradie. 1.miesto 2.miesto 3.miesto Vďaka sponzorom sú ocenené prvé miesta a to následovne : Divácku cenu získava Miroslav Bočkai – z výhernej fotografie spravený fotoobraz … Čítať viac

1 rok pred 3 komentáre

Prinášame Vám výber 10 TOP fotiek z fotosúťaže o WildLifeBlog.eu fotku roka 2022. Zapojte sa ako divák do súťaže , stačí zdieľať tento príspevok a do komentáru na našej FB stránke napísať číslo fotky ktorá sa Vám najviac páči .. https://www.facebook.com/WildLifeBlog/ Fotka ktorá vyhrá bude ocenená Diváckou cenou … Zo všetkých komentárov vyžrebujeme výhercu – tričko … Čítať viac

1 rok pred žiadne komentáre

Pri poslednej návšteve Vlčích hôr ( Bieszczady ) sme sa trochu nudili keďže sa nám neukázali žiadne zvieratá a natočili sme ” WildLife vlog – paródiu ” na pobavenie 🙂 Scény vo videu odrážajú dnešnú realitu , podobnosť s niektorými videami čisto náhodná … 😀 Celkovo 1,510 zobrazení, z toho dnes 2 !

1 rok pred žiadne komentáre

V mesiaci január 2023 sme si pre Vás pripravili fotosúťaž o WildLifeBlog.eu fotku roka 2022. Fotky posielajte na dole uvedenú adresu do 31.1.2023 Témou súťaže sú fotografie divokých zvierat v ich prirodzenom prostredí. Každý účastník môže poslať maximálne 3 fotografie. Fotky môžu posielať do súťaže všetci, t.j. aj neregistrovaní fotografi na našej stránke .. Účasť vo fotosúťaži … Čítať viac

1 rok pred žiadne komentáre

Prinášame Vám nové zostrihy videí natočených pomocou fotopascí …. Hlucháň hôrny – jarný tok … Život v mokradí II. – medveď ukradol fotopascu 😀 Život v mokradí / życie na mokradłach Strhnutý jeleň … Prechod v kalamite … Voda – Život – prechod rieka I. Archív: Používame fotopasce značky Suntek – www.FotoPasceSuntek.sk Celkovo 618 zobrazení, z toho dnes 2 !

2 roky pred 1 komentár

Prinášame Vám nové zostrihy videí natočených pomocou fotopascí …. Jelene a podtatranská zima II – Prvý zhodený paroh … Vysoké tatry – Vlčia svorka Jelene a podtatranská zima I. Medailové jelene z Tatier .. Orol skalný (lat. Aquila chrysaetos) zachytený na fotopascu v Tatrách , Slovensko Vlk dravý ( Canis lupus ) – Svorka na vlčom … Čítať viac